<

Колегія Володимир-Волинської РДА: про пожежонебезпеку та роботу у першому кварталі 2016-го року

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:15 | 28.04.2016 / Володимир / , /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

28-го квітня відбулося засідання колегії Володимир-Волинської районної державної адміністрації. На ній розглядали питання: про готовність господарського комплексу району до пожежонебезпечного періоду; про стан збереження, використання та паспортизацію об’єктів культурної спадщини в районі; про виконання бюджету та Програми економічного та соціального розвитку Володимир-Волинського району за перший квартал 2016-го року.

Усі рішення, які розглядали члени колегії, прийняли без змін. Також голова РДА Наталя Василець наголосила на тому, що необхідно скласти список базових шкіл, які приймуть дітей з малокомплектних закладів на навчання, та дослідити якість доріг, які ведуть до цих шкіл, і  ремонтувати такі дороги в першу чергу.

Щоб наступного навчального року не виникло проблем з перевезенням дітей, фінансування ремонту доріг, які ведуть до шкіл, та програми “Шкільний автобус” має бути пріоритетним,”- зазначила Наталя Василець.

Важливим було питання, що стосувалось готовності району до пожежонебезпечного періоду. Як зазначив завідувач сектору з питань цивільного захисту РДА Юрій Ліщук, цього року вже 3 людини загинули через пожежі.

Тому усім сільським головам необхідно ліквідувати проблеми, які є на території відповідних рад. Зокрема провести роз’яснювальну роботу серед мешканців району про небезпеку, яка виникає при необережному поводженні з вогнем. Адже для встановлення, ремонту водонапірних башт чи створення місцевої пожежної охорони потрібен час та гроші, а поговорити з жителями села не складно.

Це варто зробити якомога швидше, бо вже у ці вихідні люди масово підуть відпочивати у ліси та лісопаркові зони.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер