<

Володимир-Волинський відзначив 30-у річницю Чорнобильської аварії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:29 | 26.04.2016 / Володимир / , /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

26-го квітня вся Україна відзначає річницю Чорнобильської трагедії. Не забули вшанувати героїв-ліквідаторів й мешканці міста Володимира-Волинського та району. 

Заходи присвячені 30-ій річниці Чорнобильської трагедії розпочалися з панахиди за загиблими, яка пройшла у Миколаївській церкві.

Далі жителі Володимира-Волинського, учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, представники влади і громадськості поклали квіти до пам’ятного знаку жертвам Чорнобильської трагедії.

Завершилась офіційна частина міськрайонним концертом-реквіємом, що пройшов у залі культурно-мистецького центру. Традиційно перед присутніми виступили ліквідатори, що на власні очі бачили масштаби трагедії, представники влади та громадських організацій.

Учасники катастрофи на ЧАЕС у своїх виступах наголошували на тому, що біль Чорнобиля незабутній і держава мала би більше уваги приділяти проблемам чорнобильців, особливо у медичному забезпечені.

Міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк, після офіційної промови та подяки ліквідаторам та членам їх сімей, зазначив, що у міському бюджеті передбачені певні кошти на допомогу людям, які героїчно боролись з наслідками жахливої аварії.

IMG_8867
IMG_8871
IMG_8879
IMG_8886
IMG_8890




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа