<

Відбулася презентація Громадського руху «Народний контроль» у місті Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:45 | 8.09.2015 / Володимир, Онлайн /
Перегляди
0
/ коментарів 18

У середу, 9-го вересня, у Володимирі-Волинському активісти «Народного контролю» розповіли журналістам про мету діяльності громадського руху та завдання з якими вони йдуть на місцеві вибори.

Під час Революції Гідності українці вимагали зміни неефективної системи влади та заміни старих політиків. З початком війни ці вимоги стали ще більш актуальні, адже влада на центральному рівні та на місцях часто демонструвала свою неспроможність адекватно відповідати на виклики часу.

Одним із дієвих способів змінити ситуацію на місцевому рівні є вибори. Саме обрання до місцевих рад громадських активістів, волонтерів, журналістів, учасників АТО та представників середнього бізнесу дасть можливість громаді реально впливати на владу.

Про те, чому важливо громадським активістам та волонтерам брати участь у місцевих виборах та яким чином «Народний контроль» може допомогти свідомим громадянам контролювати владу й розкажуть керівники волинського осередку громадського руху під час прес-конференції для володимирських ЗМІ.

Учасники ефіру:
Павло Данильчук, депутат Луцької міськради, голова волинського обласного осередку Громадського руху «Народний контроль»;
Михайло Шелеп, громадський діяч, керівник виконавчого комітету волинського обласного осередку Громадського руху «Народний контроль».




коментарів: 18
  1. Данильчук – змінив ряд партій , про що може дійсно розповідати. Як депутат він є представником влади , цікаво послухати звіт про його роботу.

  2. ДАНИЛЬЧУК був в наступних партіях та організаціях – МНК, НацАльянс, За Україну!, Фронт Змін, Батьківщина, Правий Сектор, АЗОВ зараз Народний Контроль.
    ШЕЛЕП був АМОРЕ, ПРП, Наша Україна, Єдиний Центр просив гроші в Башкаленка на діяльність АМОРЕ зараз йде в Народний Контроль. Думайте люди кого обираєте!!!

  3. Данильчук дійсно п’ять років в міськраді і кожен рік змінював партію. За Україну, Фронт Змін, Батьківщина, Правий сектор, Народний контроль. Тушка?

  4. Коли Народний контроль діятиме у Володимирі-Волинському?

  5. Скажіть у вас будуть кандидати на мера у Нововолинську та Володимирі? І ще, НК йде в облралу?

  6. 1. Що врятує Волинь? І що ви для цього будете робити?
    2. Порадьте, як пропонуєте вирішувати проблеми з безпритульними травинами, зокрема собаками. Проблема є болючою, мабуть, для кожного міста.

  7. Які у вас стосунки з Гузем? Як оцінюєте його діяльність зараз?

  8. Чи можна мешканцям Володимира-Волинського звертатися у Народний контроль із місцевими проблемами?

  9. Ваша позиция к новому Закону про ВыборА? Ограничения вроде принадлежности к партструктуре, 30% гендерной квоты и тому подобное инновационное – это плюс?

    Как Вы можете обьяснить феномен перманетности власти в Нововолынске и Владимире, где главы горсоветов держатся за кабинеты уже не одно десятилетие?

  10. Чому люди не хочуть йти на вибори, а потім скаржаться на владу? Як розірвати це коло?

  11. Що робити з тими, хто роздає гречку?

  12. Чому в Україні неможливо провести люстрацію?
    Чому в містах є люстраційні комітети, а результату нема?

  13. Як до вас долучитись? Кого чекаєте, яких людей?

  14. Коли пройде мода на патріотизм і почнеться патріотизм справжній?

  15. Що такого треба пообіцяти виборцям, щоб точно проголосували? )

  16. Як відрізнити реального реформатора від популіста?

Коментування вимкнено, але є можливість надіслати нам повідомлення на пошту - bugorgua@gmail.com

25 Квітня, Четвер