<

Володимир-Волинські рятувальники провели для дітей навчальний урок

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:36 | 10.02.2016 / Володимир /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

10 лютого працівники Володимир-Волинського міськрайвідділу У ДСНС України у Волинській області разом з місцевим телебачення АТМ «Володимир»  організували для вихованців дошкільного навчального закладу ясла-садок № 1 «Дзвіночок»  навчальний урок.

Малюкам розповіли про основні причини та жахливі наслідки пожеж, які стаються через людську недбалість та необережність. Також працівники Служби Порятунку пояснили дітям, що найчастіше пожежі трапляються через порушення простих протипожежних правил, тому закликали дітей ніколи не гратися сірниками та іншими джерелами відкритого вогню. Рятувальники детально проінформували дошкільнят про порядок дій на випадок, якщо пожежа усе-таки трапилася. Особливо вони акцентували увагу малюків на тому, що коли вогонь охопив приміщення, необхідно якнайшвидше звідтіля утікати, неприпустимо ховатися під ліжком, у шафі чи під столом.

Вогнеборці розповіли, у яких випадках використовується те чи інше обладнання. З перших хвилин діти юрбою оточили бійців Служби порятунку – усім було надзвичайно цікаво подивитися на бойове спорядження та спецтехніку. Надзвичайну зацікавленість викликала розповідь та демонстрація можливостей пожежно-рятувального автомобіля, аварійно-рятувального спорядження та демонстрація гасіння умовної пожежі. В кожного учня була можливість приміряти бойовий одяг та спорядження, посидіти за кермом автомобіля, уявити себе справжнім рятувальником.

На згадку про гостину у  пожежно-рятувальній частині педагоги отримали пам’ятки про основні правила безпеки життєдіяльності. Діти були у захваті та пообіцяли завжди дотримуватись правил, які збережуть їх здоров’я та життя.

9052b624-ceb8-4ba3-9870-dac1015c8e8b

 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер