<

Польські партнери привезли до Володимира гуманітарну допомогу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:11 | 16.01.2023 / Володимир / , /
Перегляди
414
/ Коментарі відсутні

Протягом 12-го та 13-го січня у Володимирі перебувала делегація з Кентшинського повіту, з яким громаду пов’язують уже майже двадцятирічні партнерські відносини.

Про це повідомляють на сайті міста Володимир.

У межах візиту польських партнерів у Володимирській міській раді відбулась зустріч старости  Кентшинського повіту Міхала Кохановскі та його колег Артура Анджеєвскі , Матеуша Лаховскі , Ольги Ванаго, Ярослава Подгурскі з першим заступником міського голови Ярославом Матвійчуком, заступником міського голови Андрієм Гудимом та начальником відділу міжнародної діяльності та туризму Катериною Підгурець.

Партнери привезли гуманітарну допомогу – 30 розкладних ліжок, якими планують облаштувати укриття в дитячих садочках, солодощі та іграшки для вихованців дошкільних навчальних закладів громади, дітей, які перебувають на лікуванні у стаціонарі ТМО, а також речі, що необхідні речі для військових.

У ході зустрічі з представниками  Кентшинського повіту обговорили низку питань життєдіяльності громади під час воєнного стану. Партнерів особливо цікавило, як місцеве самоврядування справляється в умовах війни, адже Кентшин також нині відчуває певну напругу через сусідство з Калінінградською областю та Білорусією, з якими нині закриті кордони. Обговорили і напрямки подальшої співпраці, зокрема щодо обміну досвідом у сфері культури.

Окрім цього, під час дводенного візиту делегати  навідалися у ЗДО №7, Володимирське ТМО, дитячу художню школу ім. М. Рокицького, туристично-інформаційний центр, педагогічний фаховий коледж, відвідали творчу майстерню Анатолія Бойка, а також мали можливість послухати колядки та щедрівки у виконанні творчих колективів громади.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок