<

710 тисяч гривень на розвиток освіти отримала громада Володимира

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:11 | 18.05.2021 / Володимир / /
Перегляди
8
/ Коментарі відсутні

Володимир та села громади отримали сертифікати від Асоціації міст України на обладнання шкільних кабінетів сучасним програмним забезпеченням у рамках проєкту «Подолання цифрової освітньої нерівності». Коштів вистачить на забезпечення 20 кабінетів громади.

Сертифікати міському голові Ігорю Пальонці 18-го травня вручила виконавчий директор Волинського регіонального відділення АМУ Мар’яна Конончук. 

Як повідомили на офіційному сайті міста, залучення даних коштів, а саме 710 тисяч гривень, стало можливим завдяки підписаному Меморандуму про участь у цифровій трансформації, що дозволило громаді реалізувати проєкт «Інноваційний прорив». Важливим моментом є використання коштів на програмне забезпечення інклюзивних класів та «Нової української школи» у школах всієї громади. 

Окрім цього, надалі АМУ планує сприяти громадам у виділенні коштів на забезпечення класів математики, адже 2021-ий рік визначено роком саме цієї науки. 

Ігор Пальонка повідомив, що наразі активно ведуться роботи з цифровізації громади, наприклад, оновлення сайту, створення інформаційних баз та реєстрів, які допоможуть налагодити процес отримання необхідних документів та довідок в онлайн-режимі. 

До слвоа, проєкт «Подолання цифрової освітньої нерівності» реалізується Асоціацією міст України в рамках Меморандуму з Міністерством цифрової трансформації щодо об’єднання зусиль в питаннях цифровізації освіти. Реалізація даного проєкту має на меті сприяння підвищенню рівня надання освітніх послуг в громадах. Цифрова трансформація освіти дозволить місцевому самоврядуванню впровадити навчальні та інформаційні програми та курси, освітні проекти, спрямовані на підвищення рівня цифровізації в громадах.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа