<

Відкриття виставки місцевого художника Юрія Донських відбулось у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:01 | 30.11.2015 / Володимир /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

30-го листопада на базі Володимир-Волинського територіального центру соціального обслуговування відбулось відкриття виставки художника Юрія Донських. 

Митець вперше представив свій живопис в поєднанні з пап’є-маше. Юрій Донських займається виготовленням птахів, які живуть на Волині.

“Я з дитинства люблю малювати, але не займаюсь цим професійно. Надихнули займатись мистецтвом такі художники як Айвазовський та Шишкін. Коли син був у 4-му класі, то навчив мене техніки пап’є-маше. Виставки проводились у культурно-мистецькому центрі та у художній школі. Я сам із Росії, але уже давно проживаю у Володимирі, одружився тут, маю дітей та внуків. Тут мої друзі, які допомогли мені розвивати себе, зокрема Адам Михалик, який давав настанови як правильно втілювати на полотні моє бачення краси Волинського краю. На наступний рік планую ювілейну виставку.” – розповів Юрій Донських.

Виставка триватиме до 20-х чисел грудня та всі бажаючі зможуть придбати твори. Сам художник зазначив, що роботи продає недорого, аби кожному було доступне придбання.

IMG_0003_tn
IMG_0004_tn
IMG_0005_tn
IMG_0007_tn
IMG_0009_tn
IMG_0010_tn
IMG_0012_tn
IMG_0013_tn
IMG_0015_tn
Mozilla Firefox_tn_tn




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер