<

Поліція повідомляє, що затримала убивцю у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:54 | 27.11.2015 / Володимир / , , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Зловмисник, який до смерті забив чоловіка у Володимирі-Волинському затримали інспектори поліції. За скоєння умисного вбивства волинянину загрожує до 15-ти років позбавлення волі.

До відділення поліції надійшло повідомлення про те, що поблизу одного із будинків виявлено труп чоловіка. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Прибувши на місце події поліцейські виявили труп чоловіка зі слідами насильницької смерті. Як з’ясувалося потерпілим виявився 37-річний місцевий житель.

Провівши ряд оперативних заходів, за скоєння кримінального правопорушення співробітники поліції затримали 30-річного місцевого жителя – повідомляє прес-служба УМВС у Волинській області.

Під час досудового слідства з’ясувалося, що напередодні трагедії хлопці разом розпивали спиртні напої. Згодом, між ними виникла сварка. Під час конфлікту затриманий наніс потерпілому декілька ударів руками та ногами у голову, від чого потерпілий помер.

– Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, – повідомив начальник   Володимир-Волинського відділення поліції Михайло Бобик. – Підозрюваному обрану міру запобіжного заходу – арешт. Триває досудове розслідування.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер