<

6988,28 гривень – місячна зарплатня міського голови Володимира-Волинського. Депутати затвердили умови оплати праці управлінців виконкому

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:58 | 1.12.2015 / Володимир /
Перегляди
0
/ коментарі 3

Новообрані депутати на позачерговій сесії 1-го грудня серед ряду питань затвердили і умови оплати праці міського голови, його заступників, секретаря міськради та керуючого справами. Депутат фракції “Самопоміч” Ярослав Жук – найактивніший коментатор та доповнювач на позачерговому засіданні – побажав при обговоренні проекту рішення прозорості у нарахуваннях виплат міського голови. Однак, зазначив, що чиновники не повинні бути бідними, аби не виникало бажання красти.

Отже, із 1-го грудня цього року заробітна плата міського голови складатиметься із наступних виплат: посадового окладу, що становить 2862 гривні та ряду надбавок. Зокрема, це: надбавка за високі досягнення у праці та за виконання особливо важливої роботи – 60% посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг та вислугу років; надбавка у розмірі 10% у зв’язку із роботою, яка передбачає доступ до державної таємниці.

Далі у рішенні йде перерахування ряду доплат. А саме: матеріальна допомога для вирішення соціально-побутових питань у розмірі, що не перевищує середньомісячну зарплату голови. Депутати, за поданням Ярослава Жука, внесли поправку у проект про те, що така допомога надається лише раз на рік. Для мера передбачене щомісячне преміювання, а також премії до державних свят у розмірі 10% середньомісячної зарплатні.

Міському голові надається право встановити умови оплати праці першому заступнику, іншим заступникам, секретарю ради та керуючому справами.

Усі дані виплати, зазначила керуюча справами Наталія Прогонюк, витримані в рамках законів України “Про службу в органах місцевого самоврядування”, “Про місцеве самоврядування” та відповідних постанов Кабміну.

Особливо активними на сесії виявили депутати фракції “Самопоміч”. На кожний проект рішення у них вистачало коментарів та зауважень. Гіперактивним виявився, як і очікувалося, Ярослав Жук. Він не міг не прокоментувати і ситуацію із зарплатнею мера, пам’ятаючи, що Саганюк неодноразово дошкуляв йому розміром його зарплати.

Пан Жук намагався довести, що згідно декларації про доходи міський голова заробляє в місяць близько 10-ти тисяч гривень. Фінансисти доводили депутату, що це не лише сама зарплата, а й інші, додаткові виплати. Зрештою заступник міського голови Лариса Кулікова, з дозволу мера, озвучила розмір заробітку Петра Саганюка, після чого активний народний обранець заспокоївся.




коментарів: 3
  1. А чому ж зарплата мера так заділа?бо Жук має значно більше?!треба було у% порівняти.то мер щось вирішує,а жук тільки шкодить….горбатого могила виправить

  2. Ага, вирішує мер… Вирішує де б то ще вкрасти і як би то ще намахати людей на пару сот тисяч гривень…

  3. Бувший керівний комсомолець і комуняка по іншому керувати не вміє як в області, так і в місті-тільки красти і красти і кормити дешевою брехнею перед виборами. В яких тільки вже партіях він не був! У Польші подібних комуняк партійців змела солідарність в один момент. У нас він незмінний, святий. Бувший войовничий атеїст колись хулив бога на чому світ стоїть, тепер невідомо, в яку церкву ходить і людям в очі дивиться, набирається наглості бути до бога бути близьким. Прості люди для нього-то є ніщо!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер