<

Для вихованців ГО “Берег надії” провели майстер-клас по приготуванню суші у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:22 | 14.10.2015 / Володимир /
Перегляди
9
/ Коментарі відсутні

12-го жовтня у ресторації “Маяк” відбувся майстер-клас по виготовленню суші для дітей з громадської організації “Берег надії”. Усі члени “Берегу надії” з допомогою майстра, Анатолія Гаврилюка, спробували себе у кулінарному мистецтві східних країн.

“Ідея виникла набагато раніше. Ми розмовляли з моєю сусідкою – Світланою Янушиц, яка є головою організації “Берег надії”. Вона розповіла, що її донька дуже цікавиться Японією, японською культурою, в тому числі – народними стравами. Хоча “Маяк” позиціонує себе як українська кухня, але суші у нас є давно, вже років 5-6. Приїхав майстер з Києва, який працював у серйозних ресторанах, і він навчив наших представників готувати суші. Отож, ідею нам подали – було вирішено зробити для діток майстер-клас, аби вони побачили, як це робиться і самі могли навчитися це робити правильно у себе вдома. Ці продукти зараз доступні у магазинах міста. Багато сімей в домашніх умовах роблять суші, і тому ця задумка втілена у життя, аби показати, як це робиться на професійному рівні. Надалі будемо проводити подібні заходи, шукати аудиторію. В нас і кондитери непогані, ми печемо дуже смачні торти та пиріжки. Я думаю, що цікаво буде як чоловікам так і жінкам. Наприклад, чоловікам буде цікаво, як правильно маринувати шашлик. Адже усі містяни поливають м‘ясо соком лимона, різними кефірами, майонезом. У Грузії, наприклад, такого не додають, для них це є дико.” – розповідає організатор заходу Андрій Принда.

IF
IF

Анатолій Гаврилюк готує суші близько 7-8 років.

“Суші готувати не дуже складно, але важливо правильно зварити рис та додивитись за свіжістю продуктів.” – каже майстер.

IF

Для вихованців вибрали тип суші, який нескладно приготувати в домашніх умовах: з лососем, авокадо та сиром.

“Нам запропонували провести майстер-клас. Звичайно, що ми погодилися, тому що діти з “Берегу Надії” не всі бували в закладах рівня подібного рівня, як цей. Вони із задоволенням прийшли, із дуже великою цікавістю чекають своєї черги приготування. Ми співпрацюємо з Андрієм Приндою, він допомагає організації, все проходить в рамках співпраці. У “Березі надії” іде реорганізація: набираємо маленьких діток, всі мами “за”, коли чують про те, що в нашому місті буде реабілітаційний центр на базі цієї громадської організації. Це для них є щось велике. Ми всі збираємось навколо організації, знаходимо діточок, а потім будемо підтягувати спеціалістів з організації, та розширяти коло своїх вихованців та персоналу, аби зробити в місті повноцінний реабілітаційний центр.” – із задоволенням розповідає Олена Кандиба, заступник голови громадської організації “Берег надії”.

IF

Саша, вихованка “Берегу надії”, після майстер-класу поділилася враженнями із журналістом “БУГу”:

“Я цікавлюсь Японією,Китаєм та іншими східними країнами. Коли я спробувала приготувати суші своїми руками, і в мене вийшло, то мене переповняли неймовірні емоції. Я навіть не уявляла, що буду таке робити, намагатимусь виготовляти суші вдома. Хочу, аби подібні заходи проводилися, вони дарують чудові враження. “

IF
IF




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер