<

На дорогах Володимир-Волинського району обстежать мости і шляхопроводи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:42 | 13.09.2021 / Володимир / /
Перегляди
372
/ Коментарі відсутні

Служба автомобільних доріг у Волинській області оголосила відкриті торги на надання послуги з обстеження мостів та шляхопроводів на автомобільних дорогах загального користування державного значення в області.

Тендерні пропозиції від учасників прийматимуть до 23 вересня, коли й розпочнеться аукціон. Очікувана вартість робіт становить 415 784 гривні. Про це інформують Волинські новини.

Ідеться про обстеження мостів і шляхопроводів на автомобільних дорогах для оцінювання та прогнозування технічного стану споруд, визначення відповідності їх елементів вимогам нормативних документів, складання відомостей дефектів, встановлення можливості безпечного перепуску транспортних засобів і режиму їх руху спорудами, внесення даних в електронну систему управління мостами.

Мета – прогноз, систематизація споруд за потребами ремонту і реконструкції, розробка довгострокової стратегії фінансування робіт.

Обстежать мости, зокрема, на трасах М-07 Київ – Ковель – Ягодин, Т-03-02 Піща – Шацьк – Любомль – Володимир-Волинський – Павлівка – Горохів – Берестечко – Козин – М-06, Т-03-04 М-19 – Доманове – Самари – Залухів – Мала Глуша – Т-03-08 – Невір – Ветли – Р-14, а також у Ковельському (через річки Турія та Західний Буг), Володимир-Волинському (через річку Луга), Луцькому (в селі Лобачівка) та Камінь-Каширському районах (через річку Турія).

Обстежити всі мости і шляхопроводи мають до 31 грудня 2021 року.

Звіт за результатами обстеження має включати загальні відомості, відомості про технічний стан споруд, прогонові будови, опори, дефекти, вантажопідйомність тощо.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця