<

55 батальйон 100 бригади тероборони проводить набір на військову службу добровольців з Володимирського району

15:14 | 24.05.2023 / Володимир / , /
Перегляди
23247
/ коментарів 5

55 окремий батальйон 100 бригади територіальної оборони Волині, який дислокується у Володимирському районі, проводить набір добровольців, які готові захищати свою державу у лавах ЗСУ від ворога, що підло вдерся на українську територію.

Більшість бійців, які служать у 55 батальйоні, родом із Нововолинська, Володимира та району, нині проходять службу у Донецькій області. Підрозділ потребує доукомплектації. Він входить до складу Збройних сил України, тож за бійцями зберігаються усі гарантії, соцзабезпечення та виплати, як і для інших військових ЗСУ.

Тож, якщо ви хочете боронити Україну поруч зі своїми земляками, братами, сусідами – вступайте до окремого 55 батальйону 100 бригади ТрО.

“Якщо ми не зупинимо ворога на Сході, то він прийде і на нашу землю”, – зазначає один із бійців батальйону сержант Олександр Гаєвський з Володимира.

Усі, хто бажає захищати державу від ворога поряд зі своїми земляками, звертайтеся за номерами телефонів:

  • 093 91 50 783 – Валерій Чичилінський
  • 093 69 03 508 – Микола Матусевич




коментарів: 5
  1. Хай спочатку пан сержант розкаже, яке ставлення комбата до рядового складу. І чому допомога доїжджає не в повному обсязі. А тоді рекрутингом займається.

    • А про яке ставлення до солдатів зі сторони командирів Ви говорите? Можливо є конкретні факти зневаги. Я солдат й цього не відчув від жодного з своїх командирів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок