<

Мешканці виготовили проєктні документи: у Володимирі-Волинському заасфальтували провулок

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:52 | 18.10.2019 / Володимир / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

17-го жовтня у провулку Вербному завершили укладання останнього шару нового асфальтобетонного покриття. Загальна вартість робіт – 584 тисячі гривень.

В 2019-му році у Володимирі-Волинському активізували роботи із асфальтування вулиць та провулків на умовах, коли мешканці, об’єднавшись в комітети, самостійно виготовляють проєктно-кошторисну документацію, а самі роботи проводяться за кошти міського бюджету. Відповідно, такі вулиці отримують певну перевагу перед іншими у плані черги ремонтування, – повідомляють на сайті Володимира-Волинського.

Співучасть мешканців вулиць в ремонті доріг у місті практикують 2-ий рік.

Жителька провулку Вербного зазначає, що дорога тут давно потребувала ремонту. Галина Назарук розповідає, що в цьому місці було непросто пройти, аби не забруднити взуття, тому люди організувалися і вирішили спільними зусиллями розпочати ремонт.

По завершенню робіт стан проведення ремонту дороги оглянули перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, начальник управління ЖКГ і будівництва виконавчого комітету міської ради Віктор Фіщук та депутат міськради Ігор Шевчук.

До слова, ремонтні роботи виконувалися товариством з обмеженою відповідальністю “Луцька ДПМК”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок