<

36-річний житель Володимира-Волинського скоїв серію крадіжок

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:57 | 28.02.2015 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Спритник проникав у помешкання шляхом пошкодженняметалопластикових вікон. Слідством уже доведено його причетність до 11 крадіжок.

У ході проведення оперативних заходів працівники карного розшуку ковельського міськвідділу внутрішніх справ встановили особу квартирного злодія.

За даними досудового розслідування, на «рахунку» зловмисника – 11 крадіжок із помешкань громадян. Потерпілими стали жителі Ковеля та селища Люблинець Ковельського району. В оселі чоловік проникав шляхом злому металопластикових вікон. «Здобиччю» ставали гроші, банківські картки, золоті вироби, побутова техніка.

– Нині 36-річний житель Володимира-Волинського знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання, – повідомив начальник Ковельського МВ УМВС України у Волинській області Іван Тусь. – Судом йому обрано міру запобіжного заходу – арешт. До речі, чоловік уже мав судимість за вчинення аналогічних злочинів.

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває слідство, в ході якого будуть дослідженні всі обставини вчинення правопорушень. За незаконну діяльність чоловік може наступні шість років провести у в’язниці.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер