<

Володимир-Волинський район відвідав Павло Розенко

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:36 | 12.04.2019 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

12-го квітня Віце-прем’єр-міністр, Міністр соціальної політики Павло Розенко відвідав Волинь. Навідався і до центру соціального обслуговування у селі Льотничому Зимнівської ОТГ. Окрім цього закладу Розенко відвідав ще кілька закладів соціальної сфери області.

Мету поїздки Міністр озвучив журналістам. Так, розповів він, у соціальній сфері в Україні триває процес реформації і потрібно бачити і розуміти реальну картину того, що робиться в областях.

Супроводжували Розенка під час екскурсії центром голова Володимир-Волинської облдержадміністрації Наталія Василець, голова Зимнівської ОТГ В’ячеслав Католик, заступник голови Волинської ОДА Світлана Мишковець та інші.

“Я особисто намагаються менше говорити, а більше слухати про те, що говорять працівники управлінь соцзахисту. Це щоб зрозуміти, де є вузькі місця у сфері, щоб швидко їх виправити. Реформи робляться для людей, щоб рівень життя українців зростав. Нам дуже важливо мати зворотній контакт від людей”, – сказав Розенко.

Оглянувши заклад, Павло Розенко розповів, що центр справив на нього позитивне враження. Приємно, зазначив він, що, не зважаючи на процеси децентралізації, заклад вдалося зберегти та утримати в такому стані.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер