<

Асфальт з піском на тротуарі Володимира-Волинського: новітні технології чи незавершені роботи?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:44 | 26.03.2019 / Володимир / /
Перегляди
6
/ коментарі 2

25-го березня у соцмережі Фейсбук поширили відео та фотографіями новозаасфальтованої ділянки тротуару на вулиці Незалежності у Володимирі-Волинському. В коментарях під постом зазначили, що стики нової ділянки посипали піском, але під сам асфальт пісок покласти забули.

Інтернет-видання «БУГ» звернулося до начальника міського управління ЖКГ і будівництва Віктора Фішука з проханням прокоментувати ситуацію.

За його словами тротуар потрібно було відремонтувати після того, як були виконані роботи по ліквідації підвальної котельні по вулиці Ковельсьскій, 103 і переключення місцевих теплових мереж до котельні по вулиці Старицього, 12. Роботи виконувалися “Володимир-Волинськтеплокомуненерго”.

“Це не є обєкт, який здається в експлуатацію. Об’єкт, який здавався в експлуатацію – це мережі. Там провели випробування і вони на сьогодні працюють. Асфальт – це благоустрій після заміни мереж. Наприкінці минулого року там була підготована під асфальтування територія. Але тоді вже не працювали асфальтні заводи, роботи не були проведені. Минулої суботи, коли Луцька ДПМК асфальтувала частину вулиці Івага Богуна, в них лишилося до тонни асфальту.

Відповідно КП “Полігон” попросив їх облаштувати той тротуар. Ми з майстром ДПМК приїжджали, дивилися стик. Він каже, що стик не був підготований. Потрібно вирізати полосу того стику, зробити по боках “пропітку” бітумом чи смолою і покласти полосу асфальту. В суботу забезпечити це не було можливості” – розповів Віктор Фіщук.

Він також зазначив, що роботи, можливо, виконають до кінця тижня, якщо будуть асфальтувати у місті ще один об’єкт.




коментарів: 2
  1. Блін, а в свій час ми навіть АЕС будували.
    Шо з нами сталось? Не можна бути настільки тупими!

  2. Та всім нас..ти, якщо воно в школі вчилось на 2 – 3, потім відсидів в бурсі, (не вчився а відсидів, не хочу образити тих хто реально вчився і власне сам навчальний заклад) йому 3 і так ставили – людина звикла до халяви. Він інакше вже не може, йому мозга не дозволяє, навіть якби для себе робив, то зробив би так само, як г..ом запічатав, але йому б здавалося що це класно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа