<

28 перемог у різноманітних обласних конкурсах отримали учні позашкілля Володимир-Волинського району

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:14 | 29.05.2015 / Володимир /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

 З фестивалю художньої творчості учнів загальноосвітніх шкіл та позашкільних навчальних закладів області, який пройшов у Луцьку, позашкілля Володимир-Волинського району повернулося із нагородою –  Почесною грамотою управління освіти і науки Волинської обласної державної адміністрації та цінним подарунком.

За підсумками роботи навчально-виховних закладів області з художньо- естетичного виховання учнівської молоді відділ освіти Володимир-Волинської районної державної адміністрації  зайняв почесне ІІ місце серед районів області, отримавши протягом року 28 перемог у різноманітних обласних конкурсах.

У заключному слові заступника голови Волинської обласної державної адміністрації Світлана Мишковець, заступника начальника управління освіти, науки та молоді Волинської обласної державної адміністрації Людмили Плахотної та голови обласної організації профспілки працівників освіти і науки Василя Грановського прозвучали слова подяки всім учасникам художньої самодіяльності та їх керівникам за виявлення і підтримку кращих дитячих колективів, розкриття юних талантів.

Програма обласного фестивалю завершилась у Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі ім. Т.Г. Шевченка заключним концертом кращих колективів художньої самодіяльності загальноосвітніх шкіл та позашкільних навчальних закладів області. У ньому виступила і  вокальна група районного Будинку школяра на базі НВК “ЗОШ І-ІІІ ст. -дитячий садок” с. Льотниче (керівник Гендис Л.Л.).  Команда району   брала участь  у конкурсі малюнків на асфальті “Ми діти твої, Україно!”, акції на підтримку воїнів АТО “Для вас, захисники, наша творчість і любов”, флешмобі “Сонце України в наших руках”, у роботі майстер-класів, які проводили гуртківці Будинку школяра Раманчук Тетяна та Саганюк Тарас: “Плетіння з рогозу” (керівник Н.А. Стрельчук ), “Сучасна лялька”  (керівник  О.А. Саганюк).

100_2250
100_2264
100_2273
IMG_2206
IMG_2208
IMG_2237
IMG_2240




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер