<

21-річний розбійник, який вдарив вогнегасником чоловіка у Володимирі, після цього напав на двох підлітків

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:16 | 7.10.2020 / Володимир / , /
Перегляди
9
/ коментарі 2

У Володимир-Волинському 21-річний молодик напав на чоловіка, наніс йому тілесні ушкодження та пограбував. Під час розслідування правоохоронці встановили, що розбійник ще й побив двох підлітків. Тепер за це жителю княжого міста загрожує до семи років позбавлення волі.  

Про це інформує пресслужба поліції Волині.

Нагадаємо, 12-го серпня ввечері невідомий на вулиці поблизу автозаправки у Володимирі-Волинському напав на 36-річного місцевого жителя. Нападник розпилив на заявника вміст вогнегасника та вдарив ним постраждалого по голові, після чого ще й пограбував його.

Правоохоронці за гарячими слідами встановили особу, причетну до вчинення злочину. Ним виявився 21-річний місцевий житель. Його затримали у порядку ст. 208 КПК  України. Речові докази вилучили. 

Пізніше, під час досудового розслідування, завдяки плідній та злагодженій роботі працівники Володимир-Волинського відділу поліції з’ясували, що раніше судимий 21-річний розбійник причетний до вчинення ще двох кримінальних правопорушень.

Зокрема, слідчі вияснили, що знаряддя злочину правопорушник отримав, відкрито пограбувавши пост охорони у Володимирі-Волинському.

Далі, як ми вже повідомляли, нападник розпилив на потерпілого вміст вогнегасника та вдарив його по голові. Після цього відібрав у чоловіка гроші та мобільний телефон. Сума завданих матеріальних збитків становила 4 тис. 500 грн.

Нині також стало відомо, що опісля чоловік вчинив хуліганські дії щодо двох неповнолітніх – 15-річного та 14-річного хлопців. Порушник наніс підліткам тілесні ушкодження, проте ті до поліції та в лікарню не зверталися.  

За фактами правопорушень відкрито три кримінальні провадження за ч. 1 ст. 186 (Грабіж),  ч. 1 ст. 187 (Розбій) та ч. 4 ст. 296 (Хуліганство, вчинене із застосуванням предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень).

Зловмиснику обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Триває досудове розслідування. 




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер