<

[ОНОВЛЕНО] 20-річного хлопця знайшли повішеним у Володимир-Волинському районі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:42 | 29.01.2018 / Володимир / /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

В суботу, 27-го січня трагедія трапилася у селі Яковичі, Володимир-Волинського району, 20-річний хлопець покінчив життя самовбивством.

Як розповіли поліцейські, повідомлення про суїцид надійшло о 22:16. Сусідка сім’ї повідомила, що кілька годин тому, на горищі будинку, батьки знайшли повішеним свого сина. Мотиви хлопця не відомі.

Журналісту “БУГ” розповів сільський голова, Юрій Ковальчук, що сім’я хороша, ніколи не було ніяких скарг від сусідів, або ж інших моментів. Хлопець Тарас, підписав контракт із ЗСУ, раніше перебував в зоні АТО. Недавно повернувся до міста, разом з 14-ю бригадою та пішов у відпустку. На момент вчинення самовбивства, хлопець був звільнений з лав військових.

Батько хлопця також військовослужбовець, раніше підписав контракт. Матір – вчителька в Оваднівській школі. В сім’ї залишився ще один син, який не проживає в селі.

Правоохоронці з’ясовують деталі інциденту.

“У пам’яті усіх, хто його знав, Тарас назавжди залишиться щирою, світлою людиною, хорошим другом, який завжди готовий прийти на допомогу.Шкода лише, що ми не встигли допомогти йому,” – написали друзі хлопця журналістам БУГу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер