<

20 грудня – професійне свято правоохоронців

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:00 | 20.12.2014 / Володимир /
Перегляди
8
/ коментарі 4

Після святого Миколая та напередодні Нового року своє професійне свято відзначають українські міліціанти. Свято сьогодні, однак святкувати правоохоронці почали вже вчора. 

Так, Президент України Петро Порошенко вручив працівникам органів внутрішніх справ державні нагороди, ключі від службового житла та присвоїв спеціальні звання. Про це повідомляє сайт УМВС України у Волинській області.

Downloads_00003

У Володимир-Волинському МВ УМВС України 19 грудня також відбулося урочисте засідання колективу з нагоди цього дня. Однак, як повідомила речник міськвідділу Аліна Матусевич, цьогоріч свято пройшло скромно, без зайвого розголосу та надутої пишності. Як зазначила пані Матусевич,останні події у столиці України не додають бажання особливо веселитися, коли гинуть побратими. На офіційному сайті обласного управління розміщена інформація про загибель трьох правоохоронців: “Проте війна триває не лише на сході держави, правоохоронці гинуть і при виконанні свого обов’язку. Прикладом цього стала вчорашня загибель у столиці трьох працівників міліції. Це та ціна, яку Україна платить кожен день. Країна і народ покладаються на українську міліцію, для того, щоб вона захистила громадянина, людину, Закон і Державу.” – зазначено на сайті.

Downloads_00001

Глава держави висловив підтримку всіх починань Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова і його першого заступника Еки Згуладзе в частині реформування правоохоронного відомства. Петро Порошенко зазначив, що підтримує ідею перейменування міліції в поліцію, а також закликав подолати корупцію у відомстві, навіть не дивлячись на «другий фронт», який фактично відкрив кримінал.

Аліна Матусевич розповіла, що для володимирських міліціантів, все ж є привід і для радості – сьогодні із зони АТО повернулися їхні колеги. “Слава Богу, вони усі живі і здорові”, – розповіла прес-секретар.  10 днів правоохоронці відпочиватимуть вдома, а потім приступлять до виконання службових обов’язків.




коментарів: 4
  1. Синие погоны, красные лица
    На Николая грех не похмелиться…

    Скільки байдужості в очах…

  2. Синие погоны, красные лица
    На Николая грех не похмелиться…

    Скільки байдужості в очах…

  3. міліціантів !!! :-))))))) хто друкує ці тексти??? на майбутнє повідом правельно міліціонерів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа