<

170 кілометрів за годину: голова Володимир-Волинської РДА «лихачив» на міжнародній трасі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:43 | 24.02.2022 / Володимир / , /
Перегляди
2709
/ Коментарі відсутні

Голову Володимир-Волинської райдержадміністрації Юрія Лобача оштрафували за перевищення швидкості на трасі Київ-Чоп.

При дозволених 110 кілометрах за годину, чиновник летів на своїй «Skoda Superb» зі швидкістю 170, повідомляє Сила Правди.

Інформація про порушення міститься у Сервісі перевірки адміністративних правопорушень в галузі безпеки дорожнього руху зафіксованих в автоматичному режимі Міністерства внутрішніх справ.

31-го липня 2021 року голова Володимир-Волинської РДА Юрій Лобач, згідно з офіційним повідомленням, повертався з кількаденного відрядження до столиці. Біля села Новогородецьке Житомирської області його «пташку зловив» стаціонарний пристрій автоматичної фіксації порушень ПДР. 

«Skoda Superb» замість дозволених на трасі 110 і допустимих 130 рухалась зі швидкістю 170 кілометрів за годину. За це Юрія Лобача оштрафували на 1700 гривень, які він одразу сплатив. 

До слова, в авто Юрія Лобача, який також є депутатом Луцької районної ради від «Слуги народу», – платний державний номерний знак. Авто чоловік придбав із салону взимку 2018-го, коли працював директором комунального підприємства «Волинський обласний екскурсійно-методичний центр» та був депутатом Підгайцівської сільської ради.

Судячи з декларації – за 926 тисяч гривень. Станом на 2019 рік комбінація цифр із «0001» в номері коштувала 30 тисяч гривень, йдеться на сторінці Головного сервісного центру МВС. Нині за такий номер треба віддати 36 тисяч. 

До слова, під час перевірки декларації Юрія Лобача за 2020 рік Національне агентство з питань запобігання корупції виявило, що він занизив вартість свого авто на 400 гривень і забув вказати в документі придбану за понад пів мільйона квартиру. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок