<

150-річчя із дня заснування церкви святкували парафіяни у селі Яковичі Володимир-Волинського району

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:34 | 31.08.2015 / Володимир /
Перегляди
65
/ Коментарі відсутні

31-го серпня значну дати – 150-т років із дня закладання та освячення першого каменя в стінах церкви Флора і Лавра святкувала громада у селі Яковичі Володимир-Волинського району. Божественну літургію відправив митрополит Луцький і Волинський Михаїл. У цей день селяни святкують престольне свято.

Привітати парафіям церкви Флора і Лавра у село Яковичі Березовичівської сільської ради приїхало чимало поважних гостей. Лідер Волинської Єпархії Української Православної церкви Київського патріархату митрополит Луцький та Волинський Михаїл із священнослужителями центрального Волинського собору Святої Трійці, чимало священників із сусідніх приходів – це представники духовної частини гостей.

Серед світських гостей – голова Володимир-Волинської районної ради Андрій Оніщук, голова райдержадміністрації Наталія Василець, депутат райрад, помічник – консультант народного депутата Ігоря Гузя Віктор Хиць, депутат райради Валерій Шпур.

Можновладці бажали миру, злагоди, Божого благословіння. Віктор Хиць, разом із словами вітання від себе та колег – депутата обласної ради Валентина Кошельника та нардепа Ігоря Гузя пообіцяв передати церкві спеціальний подарунок.

Голова сільської ради особисто від себе та своєї сім’ї презентував храмові дві вази.

Настоятель храму  отець Юрій розповів, що храм тривалий час був занедбаний. І лише руками, фінансами та молитвами громади Яковичів сьогодні церква відновлена та відкрита для сердець, що щиро вірять та служать Богові.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця