<

14-та бригада приймала маленьких і юних гостей

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:13 | 10.12.2017 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

До військової частини завітали третьокласники Устилузької загальноосвітньої школи та учні 8-го класу Володимир-Волинської школи-інтернату «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки».

“Привід для візиту був подвійний – екскурсія бригадою, а також привітання бійців 14 омбр із Днем Збройних Сил України, третьою річницею створення нашої бригади, Днем Сухопутних військ Збройних Сил України. Як з першим, так і другим завданням школярі впоралися на відмінно: познайомилися з історією бригади, відвідали казарму танкового батальйону, де роздивилися колекцію прапорів, яка складається з 21 прапора, кожен із яких привезений з різних місць дислокації бійців батальйону в зоні проведення АТО. Екскурсійна програма також передбачала відвідини дітворою музею 14 окремої механізованої бригади, а також похід у парк бойових машин. Малеча, в хорошому розумінні слова, аж ошаліла від можливості доторкнутися до бойової техніки, яка обороняли східні рубежі держави, засипала бійців нашої бригади запитаннями, з дитячою безпосередністю дякувала їм за мужність та героїзм.

А ще, як і годиться, до свят маленькі гості вручили військовослужбовцям строкової служби подарунки: власноруч намальовані листівки, цукерки і печиво-миколайчики. Не обійшлося й без спільного фото на згадку. Бо хтозна, можливо, років через 10 хлопчаки, які сьогодні дарували солдатам миколайчики, у цій же казармі прийматимуть від дітлахів солодкі подарунки”, – повідомляє прес-служба 14-ї бригади.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер