<

13 депутатів міськради підписали лист-прохання меру про скликання сесії, аби підприємці у Володимирі змогли працювати в умовах карантину

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:43 | 28.10.2020 / Володимир / /
Перегляди
24
/ коментарі 2

Лист-прохання, адресований міському голові Володимира-Волинського Петру Саганюку, про скликання позачергової сесії, підписали 13 депутатів міської ради.

Нагадаємо, скликати сесію просять підприємці Володимира, адже потрібне рішення органу місцевого самоврядування про пом’якшення у Володимирі-Волинському, який знаходиться у червоній зоні, заходів карантину.

Нагадаємо, що утворилася казусна ситуація: попри рішення міської комісії ТЕБ і НС, поліція почала минулого тижня складати на місцевих підприємців протоколи за порушення правил карантину, керуючись постановою Кабінету Міністрів. Як зазначили БУГу, правоохоронці не можуть діяти згідно з рішенням міської комісії, адже її рішення не має такої сили.

Тому підприємці ініціювали збирання підписів, щоб скликати сесію, рішення якої поліція може брати до уваги.

Повідомляють, що звернення у законний спосіб зареєстроване та чекає на рішення міського голови.

Читайте також: Підприємці Володимира обурені: поліція складає на них протоколи про порушення карантину, бо рішення міської ТЕБ і НС про м’якіші заходи не має сили




коментарів: 2
  1. скликати сесію щоб визнати попередню сесію рішення котрої так само не є … для поліції

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок