<

Школярі Володимира-Волинського змагались у туристичному квесті

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:13 | 27.09.2016 / Володимир / , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

27-го вересня в сквері (біля музею) стартував туристичний квест серед учнів Володимир-Волинських загальноосвітніх шкіл. Цей щорічний захід присвячений міжнародному дню туризму для місцевих школярів організували представники управління освіти виконавчого комітету міської ради та відділ культури та туризму.

Кожну з 5-ти міських шкіл представляла команда, яка складалась з 10-ти учнів (7-10-х класів) та двох педагогів, які супроводжували команду. Учасникам треба було не лише вирішити інтелектуальні завдання, але й пройти туристичні.

Першочергово інструктаж для учасників провів координатор дійства Олександр Лещук, який розповів про особливості цієї гри. Головне завдання полягає у тому, щоб якнайшвидше дістатися фінішу. Проте рухатися необхідно від точки до точки, вирішуючи при цьому завдання, пов’язані безпосередньо з туристичними об’єктами Володимира-Волинського.

Кожне нове завдання додавало мотивувало команди. Не зважаючи на втому, школярі “боролись” все активніше і намагалися показати найкращий результат. Через декілька годин біля міського музею фінішували всі команди. Найкращий результат продемонструвала команда, яка представляла міську гімназію, другими фінішували учні НВК №3, а третіми – школи №5.  

img_0453
img_0451
img_0455
img_0465




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця