<

11 партій зареєстрували списки депутатів до міської ради Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:43 | 1.10.2015 / Володимир / /
Перегляди
15
/ Коментарі відсутні

1 жовтня, територіальна виборча комісія зареєструвала списки 11-ти політичних партій. Загалом, це  272 кандидати у депутати міської ради Володимира-Волинського.

Першими подали спискок у кандидати до Володимир-Волинської міської ради від міської організації ВО “Свобода”.  Заявили 28-м кандидатів, серед них Сергій Коба (також, кандидат на посаду мера міста), Ольга Нечитайло, Олексій Петрунін, Орися та Ярослава Вознюк.

Список кандидатів у детупати міської ради від Опозиційного блоку складається із  5 позицій: Світлана Вакулка, Андрій Мельник, Сергій Нечай, Надія Поліщук, Юрій Суходольський.

Від міської організації ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ “ПОЛІТИЧНЕ ОБ’ЄДНАННЯ ПАТРІОТІВ – УКРОП” заявлено у кандидати 35 осіб. Зокрема, підтвердилися чутки про те, що у списках є Володимир Грек.

Міська організація Політичної партії “Наш край” сформувала список із 33 кандидітів. Серед них Олег Барбелюк, Руслан Мороз та Володимир Подзізей.

Від міської організації Політична партія “Самопоміч” заявлений список кандидатів у депутати Володимир-Волинської міської ради складається із 19-ти осіб. Серед них, найбільш відомими є: Ярослав Жук, Констянтин Зінкевич (котрий також проходить на цих виборах, як кандидат у мери міста), та Олексій Панасюк.

Шостими, списки кандидатів заявили від міської організації ПАТРІЯ “БЛОК ПЕРТА ПОРОШЕНКА “СОЛІДАРНІСТЬ”. У списку 35 кандидатів, серед них: Микола Веремчук, Микола Гінайло, Надія Замрига, Андрій Принда та Петро Саганюк (кандидат на посаду міського голови Володимир-Волинського).

Наступними йдуть кандидати у депутати від міської організації Політична партія “Всеукраїнське об’єднання “Батьківщина”. Заявили список із 35 кандидатів, серед них Тарас Киба, Микола Матусевич та Олег Свідерський.

Політична партія “Громадянська позиція” зареєструвала список із  27-ми кандидатів у депутати до міської ради.

Політична партія “Нова держава” зареєструвала список із 6-ти кандидатів, серед яких Ганна Савюк.

Спискок кандидатів у депутати від міського осередку Радикальної патрії Олега Ляшка складається із 34-х позицій. Серед них такі кандидати у депутати до міської ради Володимира-Волинського як: Сергій Барщевський, Олексій Біянов, Андрій Борщевський, Едуард Залуський, Віра Чайковська-Тарликова.

Останніми списки кандидтів у депутати в ТВК зареєстрували від міської організації партії “Справедливість”. Список кандидатів складається із 15 осіб, серед відомих політичних діячів Анатолій Сорока. Цікавим є той факт, що 2-є кандидатів у депутати міської ради Володимира-Волинського проживають у Чернігівській області, а також 8 кандидатів із Києва.

Нагадаємо, що від завтра стартує передвиборча агітація.

DSCN4637
DSCN4649




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа