<

Володимир-Волинське ТМО придбало наркотичних та психотропних лікарських засобів маже на 300 тисяч

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:34 | 25.02.2015 / Новини / , , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Володимир-Волинське територіальне медичне об’єднання придбало наркотичних та психотропних лікарських засобів на суму 292 414,70 грн.

Нагадаємо, в рамках проекту «Підвищення фінансової прозорості та бюджетної підзвітності місцевих управлінь охорони здоров’я», який реалізується на Волині, експерти вже писали про те, що Володимир-Волинське територіальне медичне об’єднання двічі (17 грудня 2014 р. та 13 січня 2015 р.) не змогло закупити потрібних ліків, оскільки до участі в закупівлях зголошувалось менше двох учасників, – пише Під Прицілом

Після цього об’єднання таки оголосило переговорну процедуру закупівлі і придбало ліки у підприємства «Волиньфармопстач».

Аби здійснити закупівлю, було надіслано запит у Волинське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України, який, у свою чергу, відповів, що, справді, ДВПТ «Волиньфармпостач» займає монопольне становище на ринку реалізації наркотичних лікарських засобів в межах Володимир-Волинського району.

Таким чином, відповідно до п.2 ч.2 ст.39 Закону України «Про здійснення державних закупівель» (відсутності конкуренції, у тому числі, з технічних причин на відповідному ринку та відсутності при цьому альтернативи), договір про закупівлю уклали з «Волиньфармпостач», застосувавши при цьому переговорну процедуру закупівлі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа