<

Володимир-Волинський суд оштрафував чоловіка, який зрізав дерева у заказнику, на 5 тисяч гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:08 | 5.12.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Волинянина, який вирубав 15 грабів у лісовому заказнику, чим завдав шкоди на 13,5 тис. грн, оштрафували лише на 5 тисяч 270 гривень.

Про це йдеться у вироку Володимир-Волинського міського суду Волинської області від 26-го листопада, – пишуть Волинські новини.

Під час судового засідання вдалося встановити, що протягом двох днів 29 та 31 жовтня цього року обвинувачений перебував у лісовому заказнику місцевого значення «Новосілки», який являється об’єктом природно-заповідного фонду, що розташований в межах землекористування ДП «Володимир-Волинське ЛМГ» Устилузького лісництва.

За допомогою бензопили чоловік зрізав 15 дерев породи граб звичайний. Своїми діями незаконний лісоруб завдав Зарічанській сільській об’єднаній територіальній громаді шкоду на загальну суму 13 тисяч 506 грн. У подальшому чоловік на автомобілі Volksswagen Transport вивіз зрізані колоди з місця порубки.

Під час досудового розслідування обвинувачений уклав із прокурором угоду про визнання винуватості.

Взявши до уваги всі обставини, суд визнав чоловіка винним та призначив покарання у виді штрафу в розмірі 310 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 5270 гривень.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер