<

Володимир-Волинська птахофабрика не має права використовувати поля фільтрації на землях сільськогосподарського призначення

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:15 | 26.10.2019 / Новини /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

Володимир-Волинська птахофабрика використовує поля фільтрації на землях сільськогосподарського призначення, що заборонено законодавством.

Про це розповідає Суспільне з посиланням на слова начальника відділу управління екології та природних ресурсів Юрія Козлова.

З його слів, робоча група при облдержадміністрації обстежила діяльність підприємства й знайшла порушення.

Працівники Держекоінспекції встановили, що в дозволі на викиди забруднюючих речовин у повітря відсутні поля фільтрації як джерело забруднення.

Спеціалісти Держпродспоживслужби виявили на птахофабриці порушення гігієнічних вимог щодо поводження з харчовими відходами.

“По результатах видано два приписи щодо усунення порушень. За невиконання вимог припису дане підприємство було притягнуто до адміністративно-господарської відповідальності у вигляді накладання штрафу розміром 33 тисячі 384 гривені.

Поля фільтрації, якими вони користуються, вони не мають на те відповідних дозвільних документів на їх використання. Вони розташовані на території 2,5 гектара але в складі земельної ділянки 4 гектара з цільовим призначенням “Ведення сільського господарства, виробництва”, що є порушенням статті 96-ої Земельного кодексу України “Використання земель за цільовим призначенням”. Вони мали б припинити ж можливо змінити цільове призначення”, – сказав Юрій Козлов.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер