<

Володимир-Волинська прокуратура винесла підозру чоловіку, який організував незаконний перетин кордону іноземцями через річку Західний Буг

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:10 | 13.05.2020 / Новини / /
Перегляди
1
/ коментарі 2

Володимир-Волинською місцевою прокуратурою 28-річному волинянину повідомлено про підозру у незаконному переправленні через державний кордон у Республіку Польща чотирьох іноземців – громадян Ємену, Іраку, Судану та Бангладешу.

Чоловік, спілкуючись із іноземцями у соціальних мережах та телефоном,запропонував їм свої послуги із переправлення у країни Євросоюзу – за 1500 доларів США із кожного, повідомляє прокуратура Волині.

Зустрівши клієнтів в Україні, 25 липня 2019 року волинянин власним авто довіз їх до кордону з Польщею та наказав перепливати річку Західний Буг.

Сам же він мав їх зустріти на польському березі й там уже отримати кошти за переправлення.

Того ж дня усіх іноземців затримали прикордонники.

Волинянину повідомлено про підозру в організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України з корисливих мотивів (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 3 ст. 332 КК України, покарання – до 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна).

Триває досудове розслідування.




коментарів: 2
  1. Ці індуси,з пан Курчака втікали на польську куробійню,там у 4ри рази більша платня.Шкода що не вміли плавати.

  2. Ну канєшно))))ти хоть знаєш скільки індуси получають на курчаку????В Польщі треба нормально херачити щоб заробити такі гроші))))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер