<

Володимир Гунчик зустрівся із командуванням ОК «Захід» у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:51 | 13.08.2016 / Новини /
Перегляди
87
/ Коментарі відсутні

Це не перша робоча зустріч голови облдержадміністрації Володимира Гунчика із командувачем ОК «Захід» Ігорем Довганем. Попередньо посадовці спілкувалися наприкінці липня 2016-го. Тоді ж і домовилися про наступну зустріч, але уже не на Рівненщині, а у Володимирі-Волинському, де й дислокується 14 ОМБ.

Відтак, 11 серпня 216 року й відбулася робоча зустріч голови облдержадміністрації Володимира Гунчика, його радника Бориса Кондратюка з   керівником ОК «Захід» Ігорем Довганем. Працювали не в кабінетах: оглянули місце дислокації 14-ї бригади. Командир бригади Олександр Жакун доповів про наявні проблемні питання, які виникли при облаштуванні військового містечка у Володимирі-Волинському та потребують якнайшвидшого вирішення.

– Попрацювали з військовими доволі продуктивно, – наголосив нині під час засідання ради оборони області Володимир Гунчик. – Оглянули стан військового містечка 14-ї бригади, побували на територій військового містечка. Скажу, що на мене воно справило гнітюче враження. Тому, думаю, потрібно активно спрацювати в цьому напрямку, аби відновити містечко. А то повернуться військові зі сходу, а тут – таке! Консолідувати зусилля влади, бізнесу, військових і забезпечити у 2017-му повне відновлення матеріально-технічної бази, але без військових об’єктів. Мову веду про місця побуту.

Окрім того, Володимир Гунчик та Ігор Довгань домовилися у першій декаді вересня провести нараду за участю представників командування ОК «Захід», керівництва області та Володимир-Волинської міської ради й детально обговорити питання, що стосуються організації виконання Указу Президента України, яким передбачено шефство органів влади над військовими частинами, зокрема, Волинської ОДА над військовими частинами командування «Захід», які розташовані на території області.

Окрім того, під час зустрічі, додатково обговорили і питання виконання завдань Генерального штабу, щодо залучення мешканців Волині на контрактну службу в Збройні сили України.

Відділ інформаційної політки облдержадміністрації.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер