<

Володимир Гунчик задекларував свій дохід

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:19 | 29.10.2016 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У голови Волинської ОДА Володимира Гунчика дохід становив 1,64 мільйона гривень. Із них зарплата – тільки 96 тисяч.

Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик заповнив електронну декларацію. На сайті Національного агентства з питань запобігання корупції у результаті пошуку чомусь видає дві його декларації про доходи, тотожні за змістом, – інформує Волинь Post.

original-bezymiannyj

У декларації губернатора – трішки нерухомості. Зокрема квартира в Луцьку площею 80,7 кв.м., дачний будинок у Ківерцівському районі на 49 квадратів та три земельні ділянки (одна – у селі Лище Луцького району, дві – у селі Сапогове Ківерцівського району).

Також Гунчик задекларував два об’єкти незавершеного будівництва. Мова йде про житлові будинки у селі Копачівка Рожищенського району та у селі Лище Луцького району. Площа – 688,19 кв.м. і 173,2 кв.м. відповідно.

В е-декларації голови Волинської ОДА – три автомобілі. Це ВАЗ 21083 , TOYOTA LAND CRUISER  та LEXUS LX 570.

Також Гунчик володіє акція ПАТ «Автомобільна компанія Богдан Моторс».

Дохід голови ОДА торік становив понад 1,64 мільйона гривень. Із них зарплата – тільки 96 тисяч гривень. Понад півтора мільйона Гунчик заробив як проценти від «Приватбанку».

У «Приватбанку» волинський губернатор зберігає майже 14,2 мільйона гривень. Також чималі накопичення у нього – готівкою. Зокрема 4,5 мільйона гривень, 150 тисяч доларів та 30 тисяч євро.

У 2015-му році Володимир Гунчик отримав два кредити загальним обсягом 47 тисяч гривень.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер