<

Володимир Гунчик розповів, як посилюватиме захист області

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:25 | 26.01.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Чергова оперативна нарада в режимі відео-селекторного зв’язку голови Волинської ОДА Володимира Гунчика розпочалась хвилиною мовчання у пам’ять про загиблих внаслідок терористичного акту в Маріуполі.

Губернатор повідомив, що у кінці минулого тижня терористи за підтримки російської армії посилили військову агресію. Через це зросли втрати мирного населення, яке опинилось в зоні бойових дій, – пише Волинська ОДА

З приводу цих подій, та за дорученням Прем’єр-міністра України в суботу відбулось засідання ради оборони, на якому було прийнято рішення посилити охорону спецоб’єктів, військових частин, та складів де зберігаються небезпечні речовини в області.

За словами Володимира Гунчика, готується програма консолідації зусиль представників правоохоронних органів, громадських організацій, трудових колективів, по посиленню патрулювання на території Волинської області, забезпечення правопорядку, та цілісності майна громади, ведеться підготовка підрозділів міліції та СБУ до надзвичайних обставин. У рамках заходів посилення оборони розглядались питання матеріально-технічного забезпечення і підтримки військових формувань, добровольчих батальйонів, що знаходяться на території області.

Володимир Гунчик пообіцяв всіляко підтримувати 14-ту військову бригаду, у яку ввійшли підрозділи багатостраждальної 51-шої ОМБ. Також губернатор збирається посилити підтримку волонтерів, які допомагають військовим. Особливу увагу Волинська адміністрація збирається приділили питанням інформаційної безпеки.

«Ви бачите, що продовжує йти шквал брехні з боку наших північних сусідів. Вони вже відверто на біле говорять чорне, на чорне говорять біле. Міністр закордонних справ потребує ще якихось доказів незрозумілих…» – зауважив Гунчик.

Він також закликав громаду області зберігати спокій, та сконцентруватись на завданнях зміцнення правопорядку, дотримання законів та норм поведінки. Максимально сконцентруватись на підтримці вояків та волонтерів. Мінімізувати рівень впливу на громадян засобами пропаганди супротивникі




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця