<

Володимир Гунчик: наші спортсмени – гордість Волинської області

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:52 | 13.09.2015 / Новини /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Напередодні професійного свята – Дня працівників фізичної культури та спорту України в стінах облдержадміністрації вітали спортсменів, призерів міжнародних змагань, тренерів та інших представників галузі. Зустріч відбулася у неформальній обстановці «за чашкою чаю», аби відкрито, без будь-яких завіс обговорити нагальні питання розвитку галузі безпосередньо з її активом.

Заступник відділу з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Ігор Дмитришин відмітив високі досягнення волинських спортсменів, – повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

– У 2015 році Волинь уже має 32 призери міжнародних спортивних змагань всіх ігрових категорій олімпійського та неолімпійського видів спорту. Маємо шість спортсменів, що можуть претендувати на олімпійське золото. Зокрема, двоє спортсменів виконали олімпійські нормативи та четверо вже здобули олімпійські ліцензії, – зазначив Ігор Дмитришин.
Вітаючи спортивний актив області, голова облдержадміністрації зазначив, що волинські спортсмени є гордістю не тільки Волині, а всієї України.

– Прийміть слова щирої вдячності за досягнення та перемоги, – наголосив Володимир Гунчик. – Коли вся країна зосередила увагу на боротьбі проти зовнішнього агресора, ви доводите всьому світові, що Україна є, була та буде. Що Україна бореться та перемагає не тільки на Східному фронті.

Акцентував голова облдержадміністрації і на досягненнях волинян-спортсменів.

– В цьому році, як ніколи раніше, ми маємо великі хороші результати наших спортсменів. Саме тому ваше завдання – наполегливо працювати та перемагати, а наше, як представників влади, – створити достойні умови для підготовки ваших перемог, – наголосив Володимир Петрович.

– Діюча влада зробить усе можливе, аби ваші спортивні досягнення були підкріпленні матеріально, зокрема, на часі вирішення квартирного питання для спортсменів. Я гарантую, що з наступного року в обласному бюджеті будуть закладенні кошти на стипендії призерам міжнародних змагань. Ми закладемо кошти для тих спортсменів, які мають бажання вчитися, але не мають матеріальної можливості. Ми зобов’язанні їх підтримати та допомогти. Ми повинні почути кожного тренера та вболівати за кожного волинського спортсмена.

З окремими слова вдячності голова облдержадміністрації звернувся до тих спортсменів, які змінили спортивний костюм на військову форму, а тенісну ракетку чи штангу – на автомат.

– Ваші колеги воюють там на військовому фронті, бо впевненні, що тут, на спортивному, для них забезпечений надійний тил, – наголосив Володимир Гунчик. – Піднятий український прапор на звільнених територіях та окопах рівнозначний піднятому українському прапору на міжнародних змаганнях.

– З нагоди професійного свята прийміть найщиріші побажання здоров’я, миру, нових звершень на славу українському народові. Пам’ятайте, ви – гордість Волині, ваші здобутки – це здобутки області вцілому. Давайте разом, спільними зусиллями створювати умови для подальшого розвитку галузі. Адже спорт є, був та буде. Перемога була, є та буде, – зазначив голова облдержадміністрації.

У свою чергу, заслужений тренер України Володимир Яловик відмітив, що є певні позитивні зрушення у матеріальному забезпеченні спортсменів.

– Але багато питань ще не вирішенні. Саме тому не потрібно зупинятися на досягнутому. Надіємося і надалі на підтримку та допомогу влади, – звернувся тренер до керівництва облдержадміністрації.

Кращим представникам галузі були вручені почесні грамоти та подяки облдержадміністрації.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер