<

Володимир Гунчик вирішує у Києві військові та шахтарські проблеми

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:49 | 29.04.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Від проблем шахтарських до зведення оборонних споруд на сході країни – такі питання лобіюватиме голова облдержадміністрації Володимир Гунчик у поважних столичних відомствах. Сьогодні, 29 квітня 2015, Володимир Петрович перебуває із робочим відрядженням у Києві.

Заплановано, що керівник найвищої виконавчої гілки влади в області, матиме зустріч у Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, під час якої з керівництвом відомства і обговорить питання будівництва фортифікаційних споруд на сході. Нагадаємо, що волиняни одними з перших взялися за зведення так званої оборонної стіни й навіть виділили з обласного бюджету додаткові кошти, позаяк прекрасно усвідомлюють важливість такого об’єкту, – пише прес-служба Волинської ОДА.

Володимир Гунчик зустрінеться із представниками Міністерства енергетики та вугільної промисловості. Предмет розмови – подальша доля нововолинських шахт. Ймовірно, що сторони зачеплять і соціальні питання гірників. Із керівництвом Мінсоцполітики голова облдержадміністрації говоритиме про соціальну підтримку демобілізованих, порушуватиме також і кадрові питання. У найвищому освітянському відомстві спілкуватиметься щодо входження Шацького лісотехнічного коледжу до складу СНУ ім. Лесі Українки, не омине й кадрових питань.

Окрім того, голова облдержадміністрації матиме ряд зустрічей у Міністерстві оборони України, позаяк має намір обговорити питання мобілізації та координації дій в питанні будівництва у Володимирі-Волинському 40-квартирного житлового будинку для військовослужбовців.

Також Володимир Гунчик побуває у Адміністрації Президента України, де спілкуватиметься щодо представлення до найвищих державних нагород волинян-військовослужбовців.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер