<

Volkswagen в’їхав у Citroen в Горохівському районі, є постраждала

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:34 | 13.10.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

12 жовтня близько 12:00 на автодорозі «Львів-Радехів-Луцьк» у селі Журавники Горохівського району зіткнулися автомобілі «Volkswagen Passat» та Citroen Berlingo.

Поліцейські встановили, що за кермом автомобіля «Volkswagen Passat» перебував 25-річний житель райцентру Горохів. Водій, ймовірно, не вибрав безпечної дистанції та допустив зіткнення із «Citroen Berlingo», під керуванням 46-річного жителя Львівської області, котрий рухався у попутному напрямку, – повідомляє сектор комунікації поліції Волині.

Внаслідок ДТП 43-річна пасажирка отримала тілесні ушкодження. Її госпіталізували у неврологію Горохівської центральної районної лікарні.

За фактом порушення правили безпеки дорожнього руху, що спричинили потерпілій тілесні ушкодження, слідчі розпочали кримінальні провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає, зокрема, штраф від 3,4 тис. грн. до 8,5 тис. грн. або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа