<

Воїна АТО та голову Зимнівської об’єднаної територіальної громади висунули на парламентську премію для молоді

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:39 | 9.07.2016 / Новини /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

Голову Зимнівської об’єднаної територіальної громади та громадського активіста-учасника АТО з Володимира-Волинського висунули на здобуття премії Верховної Ради за внесок молоді у розвиток місцевого самоврядування.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму 7 липня, – пишуть Волинські Новини.

Членам комісії презентували номінантів на здобуття премії Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток місцевого самоврядування. Підтримати вирішили кандидатури Голови Зимненської об’єднаної територіальної громади В’ячеслава Католика та заступника голови комісії Володимир-Волинської міськради з питань соціального захисту населення та у справах учасників бойових дій та членів їх сімей Андрія Хілінського.

Начальник управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації Людмила Плахотна повідомила, що В’ячеслав Католик, 1984 року народження, головою сільської ради працює протягом трьох скликань (10 років). Члени комісії відзначили, що завдяки старанням В’ячеслава Католика об’єдналася територіальна громада, а він вже встиг запропонувати 27 проектів, 7 з яких втілюється в життя.

Андрій Хілінський, 1983 року народження, учасник Майдану, старший лейтенант запасу, громадський активіст, нагороджений відзнакою «Учасник АТО», бере активну участь у громадському житті міста, вболіває за його авторитет, неухильно дотримується професійної етики, займається волонтерською діяльністю, докладає багато зусиль щодо забезпечення воїнів необхідними речами, продуктами харчування.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер