<

Вогневу розвідку українських позицій проводять бойовики на Луганщині – штаб ООС

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:40 | 9.02.2020 / Новини / , /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

Військові повідомляють, що поблизу селища Новотошківське, що на Луганщині, ворог здебільшого веде обстріл зі стрілецької зброї, аби викрити вогневі точки українських позицій.

Ккраїнські бійці продовжують контролювати противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню, – йдеться у зведеннях штабу ООС.

Один з українських оборонців Давид, жив у цих краях до російсько-української війни. Бойові дії бачив ще в 2014-му. Нині служить у одній з частин Збройних Сил України, яка сьогодні утримує дану ділянку фронту.

“Кілька днів тому нас обстріляли з мінометів калібру 120 та 82 мм. Наразі ситуація стабільна, але інколи бувають простріли. Даємо адекватну відповідь із дозволеного озброєння, – розповідає Давид.

Виходив тут нещодавно один з них – спостерігав за нами хвилин 15 – і знову стрілкотня. Все ніяк не заспокояться. І вночі стріляють… В котрий раз провокують. Як це пояснити? Думаю, не так добре ідуть у них справи, як їм хочеться.

Хочуть жителям, які знаходяться на окупованій території, довести, що вони їх захищають. Але це не так. У нас навіть місцеві діти, йдучи зі школи, знають по розльоту осколків, звідки падають міни”




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок