<

Водійка у Харкові влетіла в агітаційний намет, є постраждалі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:18 | 17.07.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

16-го липня на проспекті Ювілейному в Харкові 20-річна водійка автомобіля «Nissan» не впоралася з керуванням, скоїла наїзд на бордюрний камень та в’їхала в агітаційний намет.

Автівка проїхала ще кілька метрів та зупинилася біля житлового будинку. В результаті аварії постраждала жінка-агітатор, ще у двох пішоходів лікарі зафіксували забої, – повідомили в прес-службі поліції Харківської області.

Внаслідок аварії забої та перелом стегна отримала 55-річна жінка, яка працює агітатором. Двоє перехожих – 31-річний чоловік та 46-річна жінка отримали забої. Всі потерпілі  доставлені до лікарні.

Встановлено, що на момент аварії жінка-водій була тверезою.  

Інформація внесена до Журналу єдиного обліку Московського відділу поліції. Слідчим вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до 3 років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер