<

Водія, який висадив із автобуса бійця АТО, звільнили

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:25 | 21.09.2015 / Новини /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

Водія, який висадив із автобуса Луцьк – Червоноград  бійця АТО, звільнили.

Про це на своїй сторінці у соцмережі розповів Іван Мирка.

“Ніяк не було часу розповісти щодо конфліктної ситуації між учасником бойових дій Володимиром Колядою та водієм Канцедал І.Ф. ПАТ «Горохівське АТП 10764» по маршруту Луцьк – Червоноград. Так от суха історія без прикрас спочатку:

Працівниками АС-1 Луцьк на автобус по маршруту Луцьк – Червоноград (перевізник ПАТ «Горохівське АТП 10764») з часом відправлення о 14 год. 40 хв. було продано 29 квитків на проїзд, вільних місць в автобусі не було.

За порадою працівників АС-1 Луцьк учасником бойових дій Володимиром Колядою було здійснено посадку на вказаний автобус без пільгового квитка, який дає право пасажиру на страховку від нещасних випадків та право проїзду на маршруті. Після чого стався конфлікт між водієм автобуса по маршруту Луцьк – Червоноград та учасником бойових дій Володимиром Колядою. В результаті чого учасник бойових дій Володимир Коляда покинув автобус.

14.09.2015 року о 14 год. 40 хв. посадовими особами управління інспекції на АС-1 Луцьк проведена рейдова перевірка автобуса марки БАЗ (АС 6591 АЕ) вищезазначеного перевізника під керуванням водія Канцедал І.Ф. порушень вимог транспортного законодавства не виявлено.

В управління інспекції запрошений заступник директора ПАТ «Горохівське АТП 10764» Шелест С.Г., де з ним проведений розгляд даного відеорепортажу, відібране письмове пояснення та надане ним пояснення водія Канцедал І.Ф.

Враховуючи конфліктну ситуацію між учасником бойових дій Володимиром Колядою та водієм Канцедалом І.Ф. керівництвом ПАТ «Горохівське АТП 10764» 14 вересня 2015 року вказаного водія звільнено з роботи (наказ № 36 від 14.09.2015 додається).

Зверну увагу на такі два факти


Чому працівник автостанції замість того щоб продати по посвідченню нульовий квиток на наступний рейс, просто послала атошника до автобуса і чому контролер автостанції впустив його без квитка в автобус?


Чому водію на автостанції атошник не заважав (як і купа інших без квитка стоячих), а вже коли відʼїхали за кілометр різко став поперек горла.

Автостанція 100% спровукувала цей випадок ну а водій просто молодець, так вже хтів доказати атошнику верховенство права, що аж забув що сам «косить лєвак» ‒ це я про оплату стоячих пасажирів за межами автостанції”




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер