<

Водій «швидкої» у Старовижівському районі захворів на коронавірус

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:12 | 2.04.2020 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Житель Старовижівського району, який працює водієм «швидкої», інфікувався коронавірусом. Попередньо чоловік мав контакт з родичем, який повернувся з-за кордону.

Про це повідомляють Волинські Новини з посиланням на власні джерела.

Інформацію в коментарі виданню підтвердив директор КП «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Володимир Шмаль.

З його слів, чоловік відчув у себе симптоми, притаманні вірусу, і за порадою колег звернувся до сімейного лікаря. Лікування вдома не дало результатів, його стан погіршився. Тому в районній лікарні йому зробили експрес-тест на коронавірус, який виявився негативним. Після цього провели лабораторний ПРЛ-тест, який дав позитивний результат.

Чоловік має ознаки пневмонії, проте перебуває в задовільному стані. Також в нього низька сатурація.

Попередньо відомо, що волинянин мав контакт з родичем, який повернувся з-за кордону. Ймовірно, саме він і був джерелом зараження.

Хворого транспортували спочатку в ковельську лікарню, після чого переведуть у Волинську обласну інфекційну лікарню.

Загалом вже у 9 медичних працівників на Волині діагностували коронавірус. Серед працівників луцької лікарні – 8 хворих. Після першого випадку інфікування вранці 1 квітня діагноз підтвердився ще у 1 лікаря та 3 медсестер, а ввечері того ж дня – ще у 3 лікарів. Раніше на Волині захворіла головний лікар медустанови у Луцьку.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок