<

Водій-далекобійник захворів на коронавірус у Луцьку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:51 | 8.04.2020 / Новини / , , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

8-го квітня водій-далекобійник з Луцька здав позитивний тест на коронавірус, ще шість людей з підозрою.

Про це повідомила завідувачка Луцького міськміжрайонного відділу ДУ “Волинський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України” Марія Білоножко під час засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, йдеться на сайті міськради, – інформують Волинські Новини.

За її словами, водій самостійно здав аналізи в одній із приватних клінік. Жодних симптомів у нього немає, тому зараз перебуває вдома на самоізоляції.

Начальник управління охорони здоров’я міської ради Володимир Лотвін підкреслив, що без симптомів виявлення хвороби й лікарі міської клінічної лікарні, які нещодавно здали позитивні тести на COVID-19. Вони, як і далекобійник, можуть бути носіями, тому перебувають на самоізоляції.

Відомо, що пацієнтів легкої та середньої форми хвороби COVID-19 госпіталізовуватимуть до Волинської обласної інфекційної лікарні, а важких хворих — до Волинської обласної клінічної лікарні. Саме ці два медичні заклади визначені на Волині базовими в боротьбі з коронавірусом.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок