<

Водій автобусу сполучення «Луцьк-Гряда» висадив пасажирів напівдорозі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:07 | 19.03.2020 / Новини / , , /
Перегляди
0
/ коментарі 2

18-го березня водій автобусу сполучення «Луцьк-Гряда» висадив пасажирів з транспорту, аргументуючи це тим, що уже 12 година і діє карантинне обмеження.

Про це інформує Вісник.

О 9:45 із Автовокзалу № 1 відправився автобус сполученням Луцьк-Гряда. На кінцевий пункт призначення він мав прибути о 13:25. Оскільки білети у касі не видавали, люди платили водієві, який сказав, що поки не знає, чи буде прямувати далі Любомля, вирішить на місці. Однак гроші взяв до кінцевої зупинки. 

У Любомль прибув близько 12:00. За цей час у автобус сіли пасажири, які їхали далі цього міста. Утім усім, хто був у салоні, водій сказав, що це вже кінцева зупинка, і далі він не попрямує. Гроші повернув. Люди розгубилися, адже їх кинули напівдорозі без можливості доїхати додому. Після 12:00 жоден міжміський чи міжобласний громадський транспорт не курсував.

Пасажири добиралися, хто як міг. Хтось попросив, щоб його забрали знайомі, а хтось зупиняв попутні машини, яких на дорогах було досить мало. Один з водіїв, який все ж таки зупинився, щоб підвезти пасажирів, розповів, що зараз страшно підбирати людей на дорозі через загальну паніку поширення коронавірусу.

Нагадаємо, Нововолинські перевізники хочуть припинити рейси маршруток через збитковість.

Читайте також:




коментарів: 2
  1. Чоловік все правильно зробив. Зупинила б його поліція, після 12ї години і виписала б штраф. Думаю водієві 17-34 тисячі гривень кишеню не муляють.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер