<

Водії фур у знак протесту заблокували міжнародну трасу Ковель-Ягодин

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:06 | 22.05.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Водії фур, роздратовані кількаденними простоями в черзі на пункті пропуску «Ягодин», у знак протесту 21 травня заблокували міжнародну трасу Ковель-Ягодин.

Про це повідомляє КОРДОН.

Уже кілька останніх діб на міжнародному пункті пропуску «Ягодин» кілометрові черги. 21-го травня коридор з вантажівок протягнувся аж на 15 кілометрів: фури розташувались від Ягодина аж до села Коцюри.

Простоявши по 2-3 дні в черзі й зрозумівши, що зрушать з місця ще не скоро, водії не витримали такого ставлення до себе з боку працівників митниці. Й в пообідню пору виявили протест «проти свавілля усіх, хто причетний до регулювання черг та оформлення авто для перетину кордон».

Така черга вантажівок була станом на 15:40 год 21-го травня, поблизу Коцюрів.

Чоловіки, одягнувши жилети зі світловідбиваючими елементами, безперервно курсували пішохідним переходом, не даючи вільно проїхати решті транспортних засобів.

«Усі перекривають цю трасу, якими б не були причини протесту. Мітингували і шахтарі, і батьки проти оптимізації шкіл та інші. Від кожного такого мітингу завжди страждали насамперед далекобійники. Тепер прийшов наш час. Ми втомлені та голодні, дехто по кілька діб в дорозі. Я вже третій день не можу перетнути митницю. Ми вийшли з авто й ходимо по пішохідному, бо нас дістало таке ставлення до людей. Ми вимагаємо приїзду влади та керівництва Волинської митниці, вимагаємо, щоб нас гідно й законно оформляли. Скільки це може тривати?! Будемо ходити хоч всю ніч, ми й так не можемо поспішити й не маємо чим тут зайнятись» – заявив один з учасників акції.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок