<

Водії заблокували один з пунктів пропуску на кордоні з Угорщиною — ДПСУ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:22 | 31.05.2020 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

На кордоні України з Угорщиною наразі не працює пункт пропуску «Тиса». Його заблокували водії транспортних засобів, які намагалися потрапити в Україну, але «не пройшли належні види контролю».

Про це повідомили у Державній прикордонній службі України.

Там кажуть, що від ранку 31 травня водії транспортних засобів унеможливлюють в’їзд та виїзд автомобілів через пункт пропуску.

«Їх дії часом мають провокативний характер, адже намагаються чинити тиск на контрольні служби», — йдеться у повідомленні.

У ДПСУ зазначили, що для недопущення провокацій залучили додаткові сили.

«Радимо врахувати ситуацію, що склалася, під час планування подорожі через кордон та, за можливості, утриматися від поїздки або обрати інші пункти пропуску», — зазначають прикордонники.

Водночас місцеві ЗМІ пишуть, що раніше голова Закарпатської ОДА Олексій Петров доручив силовим органам Закарпаття створити групи мобільного реагування для перевірки посилок громадян. Саме це нібито і стало причиною того, що водії заблокували пункт пропуску.

Митники кажуть, що водії мікроавтобусів окрім особистих речей перевозили посилки на замовлення. Деякі з них відмовляються письмово декларувати їх та подавати документи до митного контролю, що унеможливлює перетин кордону на законних підставах.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок