<

Вночі державні автошляхи на Волині розчищали 46 одиниць техніки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:05 | 9.02.2021 / Новини / , /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Від недільного вечора і до ранку 9-го лютого на Волині сніжить та хурделить. 8 лютого, упродовж дня на автошляхах державного значення області працювало від 50 до 63 одиниць снігоприбиральної техніки, вночі зимове утримання автошляхів забезпечувало 46 машин і механізмів.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Волинській області.

Проїзд забезпечено, за винятком окремих ділянок територіальних автошляхів (Т-03-02, Т-03-03, Т-03-05 та Т-18-02, де відучора введено обмеження руху транспорту. Там працює техніка аби якомога раніше відновити рух.

Протягом учорашнього дня на автошляхах здебільшого проводились роботи з розчищення снігу. Та мокрий сніг, що розпочався ближче до вечора за мінусової температури повітря, призвів до утворення ожеледиці, тож автодороги почали обробляти протиожеледними матеріалами. Дорожня спецтехніка продовжує працювати на автошляхах державного значення.

“Водії, якщо бачите на автошляхах техніку з жовтими проблисковими маячками – надайте їй перевагу в русі, адже вона розчищає дорогу для вас”, – просять дорожники.

Нагадуємо, що перечекати негоду можна на майданчиках відстою автотранспорту, їх на території області визначено 34.

У разі виникнення ускладнень проїзду чи інших надзвичайних ситуацій на автошляхах державного значення регіону телефонуйте до оператора диспетчерської служби за номером (0332) 78 54 69 (працює цілодобово).

На відео – робота снігоприбиральної техніки на автодорозі М-07 Київ – Ковель – Ягодин.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер