<

Внаслідок зливи затопило деякі вулиці Луцька

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:12 | 16.06.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Внаслідок зливи, що накрила Луцьк сходні, 16 червня, близько 21:00 години, значну частину вулиць обласного центру – затопило.

Зокрема, внаслідок дощу окремі відрізки дороги на вулицях Рівненській, Кравчука, Карпенка-Карого, Дубнівській, Мамсурова, Гнідавській, а також по проспектах Соборності та Відродження, перетворились на імпровізовані «моря», – передають Волинські новини.

Зокрема, затопило водою проїжджу частину на перехресті, що на вулиці Дубнівській. Більшість транспортних засобів просто розвертались у протилежному напрямку, оскільки водії не ризикували «втопити» власні автівки.

У воді – й частина проспекту Соборності, зокрема досить глибокі калюжі на дорозі навпроти ТЦ «Гостинець».

А навпроти Луцької міської клінічної лікарні № 2, що знаходиться по проспекту Відродження, затопило автомобіль: транспортний засіб так і лишився стояти на проїжджій частині.

Зазначимо, що проблема підтоплення вулиць унаслідок значних опадів актуальна для Луцька впродовж багатьох років.

Раніше Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло про те, що у неділю, 16 червня, у післяобідню пору частину Луцька накрило градом та зливою. Зокрема, у мікрорайоні Балка град переріс у зливу із сильними поривами вітру. До речі, синоптики дощу в Луцьку сьогодні не обіцяли взагалі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер