<

Внаслідок ворожого обстрілу 14-та бригада зазнала втрат у техніці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:46 | 14.01.2016 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Внаслідок ворожого обстрілу 14-та моторизована бригада зазнала втрат у техніці, зокрема були пошкоджені тепловізори, за допомогою яких виявляли ворожих диверсантів.

Про це сьогодні, 14-го січня, повідомила волонтерка з фонду допомоги армії «Повернись живим» Юліана Вєтрова – пише 5 канал.

За її даними, внаслідок ворожих обстрілів з гранатометів, здійснених всупереч останнім мінським домовленостям про «тишу», передові позиції 14-ї окремої моторизованої бригади зазнали матеріальних втрат – «мінус два тепловізори у хлопців».

Волонтерка пояснила: «Окрім техніки і оптики, через кілька днів від такого ж обстрілу постраждав і солдат. Граната ворога залетіла на позицію, і тепер рука українського гранатометника розірвана майже на шматки. Такі останні новини з Мар’їнки під Донецьком».

14-та бригада всі свята провела на позиціях і в повній бойовій готовності. «Воювати ніс до носа з ворогом солдати вже звикли, тому що ні на хвилину багато разів обіцяний мир так там і не настав. Від можливих жертв таких зіткнень рятували тепер уже розбиті тепловізори. Вони попереджали про наближення ворожої піхоти. А тепер, як мінімум, дві позиції солдатів вночі сліпі. Покладатися доводитися хіба що на слух. Сподіваємося, що поки ми з вашою допомогою привеземо їм нові Pulsar HD38S, він їх не підведе» – написала активістка.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця