<

Внаслідок обстрілу бойовиків на Донбасі загинув український військовий

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:22 | 20.03.2021 / Новини / , , , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

20-го березня збройні формування Російської Федерації вкотре порушили режим припинення вогню та здійснили прицільний обстріл українських позицій зі стрілецької зброї, внаслідок чого загинув український військовий.

Про це інформує оперативно-тактичне угруповання “Північ” у фейсбуці, і вечірнє зведення штабу ООС, – передає Українська правда.

Від початку цієї доби збройні формування Російської Федерації 8 разів порушили режим припинення вогню.

Як повідомляється, у результаті обстрілу неподалік населеного пункту Шуми (в районі Горлівки, Донецька область) один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав вогнепальне поранення. Воїну оперативно надали першу медичну допомогу, проте від отриманих поранень він помер під час евакуації до медичного закладу.

“Командування висловлює щирі та глибокі співчуття рідним та близьким загиблого захисника. На обстріл російсько-окупаційних військ наші захисники відкрили вогонь у відповідь. Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо:

  • За даними розвідки, на початку березня у Горлівці поблизу лінії розмежування російсько-окупаційні війська сконцентрували озброєння та особовий склад.
  • 19 березня через порушення режиму припинення вогню з боку окупантів на Донбасі загинув український військовослужбовець.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа