<

Внаслідок облоги Маріуполя у місті загинули понад 10 тисяч жителів, – мер

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:15 | 12.04.2022 / Новини / , /
Перегляди
217
/ 1 коментар

Вадим Бойченко заявив, що у Маріуполі вулиці просто «встелені» трупами. Російські загарбники могли вбити там понад 10 тисяч мирних жителів.

Про величезні масштаби загиблих у Маріуполі у коментарі Associated Press повідомив мер міста Вадим Бойченко. Він також висловив побоювання, що насправді жертв може бути ще більше, пише 24 канал.

Міський голова повідомив, що після початку російського вторгнення у місті загинуло понад 10 тисяч мирних жителів. Бойченко зазначив, що вулиці міста “вкриті” трупами. А кількість загиблих може становити навіть понад 20 тисяч людей.

Мер Маріуполя також сказав, що російські військові привезли до міста мобільне кремаційне обладнання. Він звинуватив окупантів у відмові пропускати гуманітарні конвої в місто з метою приховати наслідки їхніх дій.

Росіяни вивезли багато тіл у величезний торговельний центр, де є складські приміщення та холодильники.

“Мобільні крематорії приїхали у вигляді вантажівок: відкриваєш, а всередині труба, і ці тіла спалюють”, – пояснив Бойченко.

Крім того, у Маріуполі залишаються приблизно 120 тисяч мирних жителів, які гостро потребують їжі, води, тепла та зв’язку.

Читайте також:




один коментар
  1. Кацапська нечисть переплюнула німецьких нацистів по бездумній жорстокості .Цікаво яка самка родила таке бидло ,бо людьми їх назвати неможливо .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа